permanent-makeup-eyeliner-or-eyebrow-5-5779432-regular.jpg

Eyeliners&InfraLash

We maken onderscheid tussen infralash en eyeliner. Bij infralash word er een lijn geplaatst tussen de wimperhaartjes. Hierdoor krijg je een hele natuurlijke, open oogopslag. Je wimpers zullen langer lijken, en je ogen intenser.
Mocht je toch iets meer volume willen kan je kiezen voor een eyeliner. Dit is infralash uitgebreid met een lijn boven je wimpers. Je kan hierbij kiezen welke dikte je wilt, en eventueel kan er een mooie wing bij gezet worden.
Mocht jezelf vaker een gekleurde lijn plaatsen, dan kan je kiezen voor 2 kleuren. Dan wordt er een strakke zwarte lijn geplaatst tussen de wimper haartjes, met daarboven een eyeliner in die gewenste kleur.

fullsizeoutput_2b7c.jpeg

 

Voorzorg

Via uw apotheek kunt u EMLA creme krijgen. Dit is een verdovende crème die de behandeling aangenamer maakt. Dit brengt u een uur voor de behandeling dun aan (voorkom dat het in de ogen komt). 

Denk er ook aan om 24 uur van te voren geen alcohol en/of cafeïne te nemen, en pas op met bloedverdunnende pijnstilling (zoals aspirine, advil, excedrin ed. Paracetemol kan wel).

Nazorg

Het is belangrijk dat de ogen 72 uur droog blijven. Pas na 72 uur was je je ogen met water en breng je een klein laagje steriele vaseline aan, die je in de salon hebt mee gekregen. Het kan zijn dat de ogen wat gaan opzetten na de behandeling. Dit trek na 24 uur weg.

N.B. De behandeling voor eyeliner en infralash bestaat uit 2, eventueel 3 behandelingen. De eerste touch up vindt plaatst tussen de 4 en 6 weken na de eerste behandeling. Mochten er onverhoopt toch nog lege plekjes zijn na de touch up, kan je een derde keer langs komen om alles te laten checken. Vanaf 1 juli heeft de touch up/nabehandeling zijn eigen tarief, en is niet meer inbegrepen.