Leonie Kuiper

Elke dag bezig zijn met wat ik echt leuk vindt om te doen, dat is mijn drijfveer om mijn eigen salon te hebben. Permanente make up is de passie, en de Phi Academy is het antwoord. 

Na 10 jaar in vaste dienst gewerkt te hebben, en met mijn diploma voor schoonheidsverzorging op zak, vond ik het tijd voor een andere richting. In 2014 heb ik de basis opleiding permanente make up gevolgd bij Ecuri Cosmetics. Na veel ervaring opgedaan te hebben op gebied van wenkbrauw styling en permanente make up, werd ik getipt door een collega dat ik PhiBrows eens een keer moest gaan opzoeken. Toen ik werk van deze artiesten zag was ik verkocht, zo prachtig. Nooit gedacht dat ik zelf ook ooit op dat niveau zou kunnen werken.

In 2017 heb ik mij aangemeld voor de opleiding PhiBrows, met de hoop ooit PhiBrows Artist te mogen worden. Ik vond het zo spannend, en tot mijn grote schrik was de man waar het allemaal om draait ‘Branko Babic’ mijn toegewezen leraar. Na 6 maanden hard werken mocht ik de titel PhiBrows Artist ontvangen! Inmiddels heb ik ook PhiFusion behaald (schaduw techniek, Master Diana Hvas), PhiLings (huidverbetering, master Sule Ozlem Sari) en PhiRemoval (verwijdering PMU, master Nicole Mutze)

Alleen het aller beste is goed genoeg voor je gezicht, daarom geef ik mij 100% in elke behandeling en situatie. Graag verwelkom ik je in mijn salon in Hoevelaken. Ik zal altijd streven naar kwaliteit, resultaat en bovenal tevredenheid van elke klant.

fullsizeoutput_2f03.jpeg