interviupaula.jpg

Paula Begoun

Bij Paula's Choice is niets belangrijker dan ervoor te zorgen dat jij de beste huid van je leven krijgt. Huidverzorging moet altijd doen wat het belooft. Daarom zijn wij niet bang om de waarheid te vertellen en die waarheid willen we delen met de hele wereld.

Onze producten worden altijd ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Effectiviteit van de ingrediënten en producten staan daarbij voorop. Daarom vind je geen irriterende geurstoffen in onze pro­duc­ten, verkopen we geen producten in een potje en bevatten onze dagcrèmes altijd een SPF van minimaal 30.

PAULA ONTDEKTE EEN PROBLEEM
Na jarenlang geworsteld te hebben met acne en eczeem begon ze de etiketten van huidverzorgingsproducten te lezen. Zo ontdekte ze dat ze regelmatig schadelijke ingrediënten als aceton (nagellakremover) op haar gezicht smeerde.

PAULA WERD ONDERZOEKSJOURNALIST
Paula begon alles te lezen wat te maken had met huidverzorging. Ze dompelde zich onder in de ingrediënten om te leren wat wél werkt, en waarom.

PAULA VERTELDE DE WAARHEID
Paula weigerde anti-rimpelcrèmes te verkopen toen ze bij de beauty-afdeling van een warenhuis werkte. Ze geloofde namelijk niet dat die crèmes ook maar íets deden tegen rimpels. Haar eerlijke aanpak werd opgepakt door de pers.

PAULA DEELDE HAAR KENNIS MET ANDERE VROUWEN
Niemand mag ooit nog hetzelfde doormaken als wat Paula doorstaan heeft. Met meer dan twintig bestverkopende boeken en met optredens bij CNN, Oprah, Dr. Oz en andere tv-programma's vertelde Paula de waarheid en werd ze bekend als een autoriteit op het gebied van huidverzorging.

PAULA ONTWIKKELDE BAANBREKENDE FORMULES
Duizenden fans vroegen erom en na tien jaar onderzoek begon Paula met haar eigen huidverzorgingslijn. En de resulaten spreken voor zich.

 

 

ONZE WAARDEN

Wij vertellen de wetenschappelijke waarheid, zodat jij zelf de keuze kunt maken voor de huidverzorging die het beste is voor jouw huid. Je moet er zeker van kunnen zijn dat de producten die je koopt ook doen wat ze beloven.
Je hebt recht om te weten wat er in je producten zit en wat die ingrediënten precies doen.

Wij staan niet achter dierproeven in cosmetica en we hebben onze producten dan ook nog nooit op dieren getest. Daarom zijn wij lid van The Leaping Bunny Program.

knowledgeisbeautiful.jpg

WIJ GELOVEN IN

 • 100% effectiviteit, 0% nonsens

 • Liefde en respect voor vrouwen

 • Wetenschappelijk onderzoek

HOE DOEN WE DAT?

 • Wetenschappelijk bewezen

 • Huidverzorgingsadvies door experts

 • Onderzoeksjournalistiek

 • Cocktail-benadering

KENNIS

 • Huidverzorgingsroutine

 • Bewezen ingrediënten

 • Geen alcohol of andere irriterende ingrediënten

 • Leeftijd is geen huidtype

Alle producten van Paula's Choice zijn verkrijgbaar bij Studio B Hoevelaken! Laat je informeren welke verzorging voor jou het huid geschikt is. Persoonlijk advies is altijd gratis en vrijblijvend.