PMU - Permanente Make-Up - Wimperextensions - Salon
 
Header GOED-min.jpg

Permanente Make-Up

 
PMU.jpg

Studio B is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Door het aanbrengen van permanente make-up ziet u er altijd goed verzorgd uit, zonder dat u daar elke ochtend veel tijd aan moet besteden. Uw wenkbrauwen en eyeliner zit vanaf nu altijd goed!

Studio B maakt gebruik van de microblading techniek. Elke klant die kiest voor permanente make-up krijgt een uitgebreide intake, zodat we uw wensen goed kunnen doorspreken. Elk gezicht is anders, dus de permanente make-up zal helemaal op u afgestemd worden.

 

 
 
 

Wat is Phibrows?

Phibrows is een microblading techniek ontwikkeld in Servië door Branko Babic. Deze methode is volledig gebaseerd op wiskundige verhoudingen en patronen die uniek zijn voor elk gezicht. De Phi staat ook voor het wiskundige getal 1.618 oftewel de gouden ratio (verhouding) waarmee de wenkbrauwen ontworpen zullen worden.

Ook de hairstroke patronen verschillen per persoon. Er zijn tal van patronen die gekozen kunnen worden. Aan de hand van voorbeelden, persoonlijke voorkeur en de ervaring zal er samen een keuze gemaakt worden welk patroon het mooiste in het gezicht zal passen.

Wat is microblading?

Microblading is de naam voor het toepassen van permanent make-up door middel van een dun mesje. Hiermee brengen we de pigmenten aan vlak onder de opperhuid. Dit geeft de eerste weken kleine wondjes (net als een tatoeage) en daarom is goede verzorging erg belangrijk als u kiest voor microblading. Een behandeling bestaat altijd uit 2 of 3 afspraken om een optimaal resultaat te krijgen.

 

Voorzorg

Via uw apotheek kunt u EMLA creme krijgen. Dit is een verdovende crème die de behandeling aangenamer maakt. Dit brengt u een uur voor de behandeling ruim aan.

Nazorg

Een goede nazorg is het belangrijkste van het succes van de behandeling. Na de behandeling mogen de wenkbrauwen 72 uur niet nat worden om het wegspoelen van pigment te voorkomen. Zonnebaden en sauna zijn de eerste 6 weken ook af te raden. Er zal in de salon producten meegegeven worden om de wenkbrauwen te verzorgen.

De eerste 7 dagen zullen de wenkbrauwen er extreem donker en breed eruit zien. Dit is het helingsproces waar meeste mensen van schrikken. Wacht dit rustig 3 weken af. De kleur vervaagd voor 40-50% als de huid helemaal geheeld is.

 
Midden Groot GOED-min.png
 

Prijzen

Behandeling Duur Prijs
Intake Microblading Phibrows 30 minuten € 25,00
Microblading Phibrows 3 uur € 325,00
Touch-up Microblading 1 uur € 90,00
Eyeliner onder EN boven 1,5 uur € 200,00
Nabehandeling eyeliner onder EN boven 1 uur € 85,00
Eyeliner onder 1 uur € 125,00
Eyeliner boven 1 uur € 150,00
Nabehandeling eyeliner onder OF boven 1 uur € 65,00
Extra brede eyeliner meerprijs 30 minuten € 50,00