Header GOED-min.jpg

Permanente Make-Up

 
PMU.jpg

Studio B is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Door het aanbrengen van permanente make-up ziet u er altijd goed verzorgd uit, zonder dat u daar elke ochtend veel tijd aan moet besteden. Uw wenkbrauwen en eyeliner zit vanaf nu altijd goed!

Studio B maakt gebruik van meerdere technieken voor het mooiste resultaat. Elke klant die kiest voor permanente make-up krijgt een uitgebreide intake, zodat we uw wensen goed kunnen doorspreken. Elk gezicht is anders, dus de permanente make-up zal helemaal op u afgestemd worden.

 

 
 
 

Wat is Phibrows?

Phibrows is een microblading techniek ontwikkeld in Servië door Branko Babic. Deze methode is volledig gebaseerd op wiskundige verhoudingen en patronen die uniek zijn voor elk gezicht. De Phi staat ook voor het wiskundige getal 1.618 oftewel de gouden ratio (verhouding) waarmee de wenkbrauwen ontworpen zullen worden.

Ook de hairstroke patronen verschillen per persoon. Er zijn tal van patronen die gekozen kunnen worden. Aan de hand van voorbeelden, persoonlijke voorkeur en de ervaring zal er samen een keuze gemaakt worden welk patroon het mooiste in het gezicht zal passen.

Wat is microblading?

Microblading is de naam voor het toepassen van permanent make-up door middel van een dun mesje. Hiermee brengen we de pigmenten aan vlak onder de opperhuid. Dit geeft de eerste weken kleine wondjes (net als een tatoeage) en daarom is goede verzorging erg belangrijk als u kiest voor microblading. Een behandeling bestaat altijd uit 2 of 3 afspraken om een optimaal resultaat te krijgen.

Wat is shading?

Ook gebruiken wij de PhiFusion techniek, ofwel shading. Met een trillend naaldje wordt er een schaduw aangebracht na de microblading om een heel realistisch effect te creëren. Hierbij wordt er rekening gehouden met het natuurlijke lichtval op het gezicht. Hiervoor worden er verschillende kleuren gebruikt om de kleuren van donker naar licht te vervagen.

 

Voorzorg

Via uw apotheek kunt u EMLA creme krijgen. Dit is een verdovende crème die de behandeling aangenamer maakt. Dit brengt u een uur voor de behandeling ruim aan.

Nazorg

Een goede nazorg is het belangrijkste van het succes van de behandeling. Er wordt geadviseerd om de wenkbrauwen 3 tot 5 keer per dag schoon te maken met water en ongeparfumeerde unicura zeep. Na de behandeling krijg je van de salon een creme mee, die je na elke wasbeurt mag aanbrengen. 

Intensief sporten en zwemmen wordt de eerste week af geraden. Ook de zonnebank en sauna zijn voor 28 dagen na de behandeling niet aan te raden.

De eerste 7 dagen zullen de wenkbrauwen er extreem donker en breed eruit zien. Dit is het helingsproces waar meeste mensen van schrikken. Wacht dit rustig 3 weken af. De kleur vervaagd voor 20-30% als de huid helemaal geheeld is.

 

Eyeliners en infralash

We maken bij de eyeliners onderscheid tussen infralash en eyeliner. Bij infralash word er een lijn geplaatst tussen de wimperhaartjes. Hierdoor krijg je een hele natuurlijke, open oogopslag. Je wimpers zullen langer lijken, en je ogen intenser.
Mocht je toch iets meer volume willen kan je kiezen voor een eyeliner. Dit is infralash uitgebreid met een lijn boven je wimpers. Je kan hierbij kiezen welke dikte je wilt, en eventueel kan er een mooie wing bij gezet worden.
Mocht jezelf vaker een gekleurde lijn plaatsen, dan kan je kiezen voor 2 kleuren. Dan wordt er een strakke zwarte lijn geplaatst tussen de wimper haartjes, met daarboven een eyeliner in die gewenste kleur.

 

 

Voorzorg

Via uw apotheek kunt u EMLA creme krijgen. Dit is een verdovende crème die de behandeling aangenamer maakt. Dit brengt u een uur voor de behandeling dun aan (voorkom dat het in de ogen komt).

Nazorg

Het is belangrijk dat de ogen 72 uur droog blijven. Pas na 72 uur was je je ogen met water en breng je een klein laagje steriele vaseline aan, die je in de salon hebt mee gekregen. Het kan zijn dat de ogen wat gaan opzetten na de behandeling. Dit trek na 24 uur weg.

 
Midden Groot GOED-min.png
 

Prijzen

Behandeling wenkbrauwen Duur Prijs
Intake Permanente Make-up 30 minuten Gratis
Microblading Phibrows 3 uur €300,00
Microblading & Shading 3 uur €350,00
Touch-up Microblading 1 uur €90,00
 
Behandeling eyeliner Duur Prijs
InfraLash boven EN onder 1,5 uur €200,00
InfraLash boven 1 uur €150,00
InfraLash onder 1 uur €125,00
Eyeliner boven EN onder 1,5 uur €200,00
Eyeliner boven 1 uur €200,00
Eyeliner onder 1 uur €175,00
Eyeliner 2 kleuren boven EN onder 1,5 uur €275,00
Eyeliner 2 kleuren boven 1 uur €225,00
Nabehandeling eyeliner onder OF boven 1 uur €65,00
Nabehandeling eyeliner onder EN boven 1,5 uur €85,00